Марс чанта за табли 661

marslr661
marslr66170632536_2397313497004742_1601750186948820992_n
1 200,00 ден each

За безбеден транспорт на  цртежите и таблите за цртање .
Водоотпорни.
Со футрола за телефон, што се вади.
Со рачка и   прерамка што се прилагодува.
Направени од издржлив материјал.
Во големинa: за А3.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости