Норис Клуб 144-50 сет

norisclub144-50-box12_608471568
150,00 ден each
сет

+

Премногу лесно да правите промени и поправки.....

Особено погодни за на училиште - ситните грешки може веднаш да се поправат со помош на врвот за бришење  кој содржи гума без пвц и латекс.
Белата A·B·S  обввивка ја заштитува мината, што го прави моливот до 30% појак.
Класичната  шестоаголна форма  го спречува тркалањето на моливот од масата.

Моливите се лакирани во бојата на мината, за полеесно распознавање на боите.
Моливите се во согласност со EN 71.
Лесно се острат со  било која квалитена острилка, како на пр. STAEDTLER Noris Club 512 128 острилката со кантичка.
24 живописни бои достапни во комплети од 12 или 24 бои.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости