Норис Клуб 144-10 сет

norisclubaquarell144-10-box12_751714887
165,00 ден each
сет

+

Нуди широк спектар на можности за боење - може и со вода и четка.
Белата A·B·S  обввивка ја заштитува мината, што го прави моливот до 30% појак.
Класичната  шестоаголна форма  го спречува тркалањето на моливот од масата.
Моливите се лакирани во бојата на мината, за полеесно распознавање на боите.

Моливите се растворливи во вда и лесно се мешаат, што дозволува изведба на скоро неограничено многу нијанси.
Моливите се во согласност со EN 71.
Лесно се острат со  било која квалитена острилка, како на пр. STAEDTLER Noris Club 512 128 острилката со кантичка.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости