Норис Клуб 128

norisclub128-box6_1370643640
260,00 ден each
сет

+

Триаголен молив во боја со џамбо  големина.
Белата A·B·S обвивка ја штити мината, ова го прави моливод до 30 % поотпорен на од кршење.
Овозможува правилно држење кое придонесува за пишување, цртање и боење без замор.
Идеален за почетничко пишување и цртање.
Моливот е во согласност со  EN 71
Во нов атрактивен “Stars” дизајн.

Лесен за острење со било која квалитетна острилка како на пример нашата STAEDTLER Noris Club  512 128 острилка.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости