карат 125

karataquarell-125-metal12
580,00 ден each
сет

+

Висококвалитетни акварелни моливи.
За широк спектар на креативни ефекти при боење, цртање или пак при акварелно боење со вода и четка.
60 сјајни бои кои не избледуваат од изложеност на сонце.
Одличен квалитет за мешање.

Мина отпорна на кршење.
Мазна и интензивна боја.
Акварелна мина за суво и мокро мешање.
Лесен за острење со било која квалитетна метална острилка.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости