графит 777 0.5 mm

graphite777-pink-set_1806733255
100,00 ден each
сет

+

Технички  молив за пишување
Гумирана школка со полупровиден дизајн.
Со водилка која спречува кршење на мината.
Со екстра долга гума за бришење (без ПВЦ и латекс), за бришење со одлични резултати.
Школки во 6 различни бои.

Со нелизгачка гумирана зона за држење.
Школка во 3 бои: црвена (-2), сина(-3) и зелена (-5)

Еколошки: Моливите се со B мини кој лесно се полнат со 12-a-go” STAEDTLER Mars micro carbon 255 мини за технички моливи и заштитно капаче.
2 дебелини на линија: 0.5 mm, 0.7 mm

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости