Марс микро 775

7755bk25da0_eps_1057605_2_org
260,00 ден each
сет

+

Технички молив за цртање и пишување. Нелизгачка гумена зона за држење. Со метални закачувалка, копче и врв. Безбедни за носење во џеб, благодарение на вовлекувачката водилка за мината. Цилиндрична водилка за мината, идеална за работа со линијари и шаблони. Амортизирана мина за поголема отпорност на кршење.
Еколошки: Лесно се полнат со "12-a-go" STAEDTLER Марс микро 250 мините за  технички  моливи. Моливот доаѓа со B мини и гума за бришење (без пвц и латекс) која може да се менува и која дава одлични резултати и има заштитно капаче. Достапни со 4 дебелини на лининија: 0.3 mm, 0.5 mm, 0.7 mm и 0.9 mm

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости