триплус микро 774 сет

774-1
450,00 ден each

+

Технички молив за пишување.
Со триаголна ергономска школка за пишување без замор.
Хромиран метален врв
Моливите се безбедни за носење во џеб благодарение на вовлекувачката школка за мината.
Школката за мината се лизга наназад додека пишувате што овозможува додатна заштита за мината.
Моливите  се со B мини и екстра долга гума за бришење (без ПВЦ и латекс) која може да се менува.

Еколошки: Моливите се со B мини кој лесно се полнат со STAEDTLER Mars micro carbon 255 мините за  технички моливи.
Минималното трошење на мината  овозможува дури и подобри перформанси во пишувањето бидејќи мината може да се користи и до 95 %

Исто така достапни и во STAEDTLER triplus мобилната канцеларија
2 дебелини на линија: 0.5 mm и 0.7 mm

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости