Марс пластични 526 50

Марс пластични 526 50
120,00 ден each

+

Врвен квалитет за првокласно бришење.
Без латекс и фталат.
За графит на хартија  и фолија.
За  OHP пенкала.
Практично бришење без остатоци.
Отпадот од бришењето лесно се отстранува благодарение на минималното распаѓање.
Практично пакување во целофан.

Лента за кинење, за лесно отстранување на целофанот.
Лизгачка школка за полесно ракување.
65 x 23 x 13 mm.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости