elance

 • elance 421 25

  Наградуван дизајн.
  Хемиско пенкало кое може да се полни и чиј врв се вовлекува.
  Безбедни за во авион: Автоматското изедначување на притисокот не дозволува пенкалата  да протечат дури се наоѓаат во авион.
  Нелизгачка зона за држење.
  Метален врв и копче на притискање.

  Неизбришливо мастило во согласност со ISO 12.757-2.
  Школка во сина боја.
  Мастило во сина боја.
  Дебелина на линија: М.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости